úterý 12. července 2011

Tuesday - Asian Day

Tuesday 12th July 2011 – Asian Day
We began this day by pleasant and relaxing massage. It was really needful because of exhausting dancing lesson on Monday. After that we did our daily evaluation and then we played a game that showed us some possible troubles in communication that can be brought by the language barriers and by the absence of knowledge of foreign languages. After this game we started to create our “Colourful” booklet, specifically to create the questionnaire that formed a part of our booklet. We included some interesting questions about Czech Republic and its inhabitants in this questionnaire.
Today’s afternoon was full of fun and relaxation in the outdoor swimming pool in Brno. In the evening we had an opportunity to “taste” a little part of Asian culture and when I say “to taste” I mean it literally. We went to Asian restaurant for a dinner that consisted of sushi and other Asian specialities. Those less brave could change the sushi for different Asian snacks. Just the way of consumption of food itself brought a good entertainment that continues in the centre of the town for a couple of hours J.

Úterý 12. 7. 2011 – Asijský den

Dnešní den jsme zahájili příjemnou uvolňující masáží. Po včerejším náročném tanečním výkonu to bylo opravdu potřeba. Poté přišla na řadu každodenní evaluace následována hrou, ve které jsme si na vlastní kůži vyzkoušeli, jaké strasti v komunikaci s sebou mohou přinést jazykové bariéry a neznalost cizího jazyka. Ještě před obědem jsme se pustili do tvorby našeho „Colourful“ bookletu, konkrétně pak do tvorby dotazníku, který je jeho součástí. Do dotazníku jsme zahrnuli otázky ohledně České republiky a jejích obyvatel, které jednotlivé účastníky zajímaly a na které by se rádi dozvěděli odpověď.
Odpoledne se neslo ve znamení zábavy a relaxace v areálu Brněnského koupaliště. Večer jsme pak měli možnost ochutnat kousek Asijské kultury, a to doslova. Vydali jsme se totiž do Asijské restaurace, kde na nás čekala tříchodová večeře v podobě sushi a dalších specialit. Ti méně odvážní měli možnost zaměnit sushi za další asijské pochutiny. Už jen způsob konzumace jídel pomocí hůlek se nám postaral o zábavu, která v centru města ještě několik hodin pokračovala J.

Žádné komentáře:

Okomentovat